PGT RssScroller - Copyright © 2010 by pagit.eu
ESB logo MK  western union partner

Еуростандард банка прва воведува подарок-картички

MasterCard® Business DebitCard дебитна картичка: Бидете спокојни!

Отворениот денарски штеден влог „ДЕНАР ПЛУС“ на Еуростандард Банка ви овозможува неверојатна флексибилност во управувањето со вашата заштеда. Подигнувајте и дополнувајте секогаш кога ќе посакате, а вашата камата ќе расте…

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

ebankingatm
kredit_kalk
depozit_kalk
konvertor
prodazba na imot

Работно време за новогодишните празници

И З В Е С Т У В A Њ Е
Почитувани клиенти,
Ве известуваме дека согласно Одлуката на Управниот одбор на Еуростандард Банка АД Скопје, Централата на Банката и експозитурите по повод Новогодишните празници ке работат по скратено работно време и тоа
- на ден 31.12.2009 година (Четврток) Централата на Банката ке работи со странки до 14 часот.
- на ден 31.12.2009 година (Четврток) Експозитурите на Банката кои се наоѓаат во Скопје ќе работат со странки до 12 часот.
- на ден 31.12.2009 година (Четврток) Експозитурите на Банката  во Струмица, Битола, Прилеп, Кавадарци и Гостивар ќе работат до 12 часот.
- на ден 02.01.2009 година (Сабота) Шалтерот во Централата на Банката ќе работи со странки од 09 до 14 часот.
Воедно Еуростандард Банка АД Скопје Ви ја честита Новата 2010 година и Ви посакува многу успех и во следната.
 

Курсна Листа


baner 700px2