Летна понуда

Летна понуда

БЕСПЛАТНО СМС БАНКАРСТВО

Ова лето, за сите свои клиенти Еуростандард банка промотивно овозможува бесплатно користење на услугата СМС банкарство.

Корисниците на оваа услуга имаат можност да добиваат СМС информации за промената на состојбата на трансакциските сметки на нивните мобилни телефони и навремено да се информираат за секоја извршена трансакција во земјата или во странство.

Промотивниот период трае од 1-ви Јуни до 31-ви Декември 2016 година.

Cashback картичка

Cashback картичка

НА ЕУРОСТАНДАРД БАНКА

Потрошувачите купувајќи го се она што и инаку секојдневно го купуваат (производи за домаќинство, гориво, облека, техничка стока итн) остваруваат поврат на пари (cashback) купувајќи во компаниите Партнери на SCnet Македонија (приближно 430 на пазарот на РМ).

SCnet Македонија ги склучува договорите со сите компании Партнери и обезбедува попусти кои ги враќа назад на потрошувачите.


GIFT card

GIFT card

ПОДАРОК КОЈ СЕ ПАМЕТИ

Барате подарок а нема идеја што да купите? Дали ќе му се допадне на тој за кого е наменет?

Овозможете им на вашите сакани и блиски да си одберат подарок по свој вкус.

За родендени, празници, годишнини, венчавки, матурски, дипломски, магистерски... Платежните подарок картички на Еуростандард Банка се вистински подарок за сите погоди и идеални за секого.

Бидете уникатни и подарете модерен подарок.

MasterCard® Standard

MasterCard® Standard

MASTERCARD® STANDARD

Картичките од МастерКард програмата Ви овозможуваат едноставен и лесен пристап до Вашите средства 24 часа на ден, 365 дена во годината, преку мрежа на Банкомати во земјата и низ целиот свет.

3%
Минимален месечен износ за отплата од 3,0% од вкупниот долг

Кредит лимит
Можност за кредитен лимит до 3 плати или 300 000 денари

Грејс период
Безкаматен грејс период до 45 дена за трансакции на продажни места

Станбен

Станбен

КРЕДИТ ДО 150.000€

Домот е најважниот имот на едно семејство.

Но купувањето на сопствен стан или куќа не е лесно.

Затоа станбениот кредит на Еуростандард банка со каматна стапка од 5% годишно, фиксна за првите 5 години и износ до 150.000 евра ви ја нуди потребната поддршка за остварување на вашиот сон.

Хипотекарен

Хипотекарен

ДО 120.000€

Вашиот имот е вашиот капитал. Искористете го за остварување на сите Ваши планови.

Со потрошувачкиот кредит со залог на хипотека од Еуростандард банка, може да добиете до 120.000 евра со годишна каматна стапка од 6.4%.

Со рок на отплата до 20 години, ова е можност да ги обезбедите средствата кои Ви се неопходни.

Релакс

Релакс

ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТ

Купувањето со ограничен буџет бара компромис меѓу желбите и можностите.

Со новиот РЕЛАКС кредит на Еуростандард банка, имаш можност да добиеш кредит до 800.000 денари со годишна каматна стапка од 7,8%.

Со рок на отплата до 7 години ова е одлична можност да се ужива во купувањето без ограничувања!

Релакс кредитот може да се користи и за рефинансирање на кредити од други банки.

Евро Плус

Евро Плус

ОТВОРЕН ДЕВИЗЕН ШТЕДЕН ВЛОГ

Единствена можност за вложување, дополнување и повлекување на своите орочени средства, колку ќе посакате и кога ќе посакате, а при тоа имате постојан пристап до истите

Слобода
Отворениот девизен штеден влог Ви овозможува слобода во управувањето на Вашите средства

Евро
ОТВОРЕНИТЕ девизни штедни влогови, може да се орочуваат единствено во Евра

Поволност за пензионерите

Поволност за пензионерите

Пензијата на првиот работен на ден во месецот

Еуростандард Банка започна да врши исплата на пензиите првиот работен ден во месецот

 

Со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, Еуростандард банка започна исплатата на пензиите да ја врши во првиот работен ден во месецот без оглед дали истите се префрлени од страна на пензискиот фонд или не. На овој начин им се овозможува на пензионерите клиенти на Банката да располагаат со средствата од својата пензија уште во првиот работен ден во месецот.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.