Karta e debitit Cashback

Karta SCnet cashback të cilën e lëshon Banka Eurostandard është karta e vetme e debitit me të cilën ju kthehen paratë gjatë blerjes së produkteve ose gjërave që i përdorni ose përditë.

  • Kthim parashKartë e vetme debiti me të cilën fitoni edhe kur blini
  • Falas Bëhuni anëtar i organizatës më të madhe të konsumatorëve në Maqedoni pa asnjë pagesë
  • Norma e interesit Me përdorimin e kartës Ju do të fitoni kamatë me saldo pozitive
  • Lehtësimet Në të gjitha kompanitë partnere të SCnet Maqedoni Juve do t’ju kthehen para shtesë
  • Fitimi Me përdorimin e kartës Ju do të fitoni para nga gjithçka dhe kudo
  • Rekomandimi Me çdo rekomandim Ju keni mundësi të fitoni të holla shtesë