Дебитни картички за физички лица

Средствата на дланка
Пристапот до сопствените средства е клучен дел од денешниот начин на живеење. тој мора да биде брз, лесен и ефикасен. картичките на еуростандард банка ви овозможуваат едноставен и лесен пристап до вашите средства 24 часа на ден, 365 дена во годината, преку мрежа на банкомати во земјата и низ целиот свет

 • Mastercard® дебит дебитна картичка
  Mastercard® дебит дебитна картичка • Без надоместок на АТМ
  Без надоместок за извршени трансакции на АТМ уреди на Еуростандард банка • Мобилно Банкарство
  Бесплатно М Банкарство • Без надоместок на ПОС
  Без надоместок за извршени трансакции на продажни места • Проверете ги останатите детали
 
 • Gift Card
  Gift Card • Подарок
  Уникатен и модерен подарок наменет за сите возрасти и сите пригоди • 4 Модели
  Можност за избор на 4 дизајнирани модели • Тематски дизајн
  Венчавка, роденден, матурска, дипломска, промоција, годишнина • Проверете ги останатите детали